5.18.2014

Ihanaa KESÄ tuli!!!

Mahtavan lämmintä! Meidän pihassa on yli 30 astetta jo! Marsut on saanu olla pihalla hyvillä keleillä jo jonkun aikaa totuttelemassa, kohta laitetaan ne kokonaan ulos. Paisti myös. Viime kesän se oli irti pihassa kun se aina karkas jos sen laittoi häkkiin. Nyt kokeillaan jos saadaan se pysymään kiinni, mutta jos se taas karkaa niin olkoon sitten irti. :D

Iltaisin on ihana käydä maastossa kun aurinko paistaa niin myöhään, muutaman kerran on tultu äitin kaa maastosta vasta nukkumaanmenoaikaan kotiin. Ponit tykkää tosi paljon olla maastossa, ne on siellä aina niin reippaita että niitä joutuu melkeinpä pitelemään. Ollaan laukattu pitkiä pätkiä, se on ihan parasta! Tällä viikolla käytiin kerran myös Polleparkissa hyppäämässä kun oli satanut pari päivää niin ei pystytty pihassa hyppäämään. Tuuli oli mukana.

Eilen kävin Napolla semmosella isolla pellolla laukkaamassa kun se ei oikein ole osannut laukata ratsastajan kanssa. Se ei halua laukata edes liinassa, sen mielestä ei varmaan ole tarpeeksi tilaa kun se on tottunut laukkaamaan vaan tiellä kärryjen edessä. No siellä pellolla se sitten onnistui ihan hyvin. :)

Ens viikon loppuna pidetään varmaan omat esterataharkat Vanhalassa muutaman kaverin kanssa. :) Sit aletaan harjoittelemaan PoPRan hyvän mielen mutkitteluihin ja -hyppelöihin. :)

Vähän kuvia taas, osa on jo muutaman viikon vanhoja:Vielä muutama kuva suitsilan harkkakisoista, kuvat Virve Friman-Tiihonen:

Nyt mää meen ulos kun sielä on niin ihana ilma :D
Mää pistän tämmöistä aurinkorasvaa :D

 Make tänä aamuna:
 Ponit tänä aamuna:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti