5.04.2014

Heippa taas!!

Pari viikkoa on vierähtänyt ja paljon on tapahtunut... Muistankohan puoliakaan?! Ekaks, unohdin pääsiäisen aikaan laittaa kuvan kun käytiin virpomassa Tuulin ja Elmerin kanssa!! :D :D Elmerillä oli höyheniä otsatukassa! :D Saatiin palkaksi suklaamunia ja rahaa. :)No nyt pääsiäisen jälkeen ollaan käyty ainakin Tuulin kanssa yhdessä ostoksilla kaneille ja marsuille. Tein niille herkkuaterioita:

Ja sit on tietty ratsasteltu. Laitan loppuun taas vähän videoo Unskista ja Elmeristä kun yks päivä ratsastin niillä. Tässä video eiliseltä kun hyppäsin RISTON kanssa! :O


Eilen käytiin myös Pollenpotkussa Killerillä teettämässä VIHDOIN brodeeraus takkiin, joka ostettiin Tampereen messuilta jotain kuukausi sitten. :D Tämmöinen siitä tuli:


Aika hieno, eikö? Äitikin osti yhden alehupparin:


Vapunpäivänä oltiin tivolissa!!! Oli hauskka,tietenkin! Kävin kaikissa laitteissa paitsi niissä kahdessa mihin en pääse kun en ole vielä 140cm pitkä.


Mitähän vielä kertoilisin?! Ehkä laitan vaan pari kuvaa Ristosta kun oon hoidellu sitä nyt taas enemmän. Se on ollut ihan tooosi kiltti! :)Eipä se video lautaudukaan, laitan sen myöhemmin. Nyt lähdetään ponien kanssa tuohon kirkonkylän keskustaan markkinoille talutusratsastusta pitämään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti