5.04.2014

Heippa vielä uudestaan tänään! :D

Muokkaus: Eli lisäys jälkikäteen tähän postaukseen, josko tuo video nyt näkyisi??En varmaan saa vieläkään ladattua videoita kun nettiyhteydessä on jotain häikkää, mutta on ihan pakko laittaa tältä päivältä pari kuvaa kun oli niin paljon kaikkee kivaa tekemistä taas! :) Päivällä oltiin ensin talutuskeikalla pikkuponien kanssa, ja käytiin semmosella lihakojulla missä oli myynnissä hevosenlihaakin. Äiti sit nappas hyvän kuvan kun Topi haisteli siinä epäluuloisena:
(Muistaapahan nyt vähän aikaa miten voi käydä jos ei ole kunnolla! ;) )

Täs mä talutan Elmeriä joku asiakas-lapsi kyydissä. :) Se mun uus takki päällä! ;) :D Meidän ponit on kyllä kilttejä ja sopii hyvin näihin hommiin, Elmerillä uskaltaa ratsastaa ihan pienet, melkein vauvatkin ja Topilla taas voi ratsastaa kaikki isotkin lapset. :)


Sit kävin välissä ratsastamassa Napon mut siitä ei oo nyt taaskaan kuvia.

Ilta oltiin vielä talkoissa siirtämässä meidän ratsastusseuran loppua estekalustoa Jääskelästä Polleparkkiin. Aate ja Riijakin autto. :)
Nää kuvatkin latautuu niin hitaasti, että mun on pakko mennä nukkumaan nyt, huomenna on kouluaamu mut äiti lupas julkasta tän kunhan se on ladannu. Kyllä väsyttääkin kun oon ollu pihalla koko päivän! Öitä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti