3.23.2014

Terhi ja lisää poneja... :)Terhi <3 oli meillä koko viikonlopun pitkästä aikaa!! Terhin esittelen paremmin tuolla "leipomuksia ym" -sivulla samalla kun kerron mitä leivottiin tänään. Eilen käytiin ratsastamassa pari ponia muilla talleilla, missä välillä käyn. Alla vähän videoo niistä.
Napo asuu ihan mun mummolan lähellä ja ratsastan sitä n kerran viikossa. Napon omistaja itse ajaa sillä kärryillä ja reellä. Äiti käy samalla yleensä ratsastamassa yhden 3v suokkiorin, Martin, siinä lähellä meidän kavereiden luona. Mäkin pääsen sit samalla leikkimään tai hoitamaan poneja mun kaverin Nellan kanssa. Nellalla on kaksi raviponia ja niillä on myös kolme hevosta.
Hans puolestaan asuu Vanhalassa. Ratsastin sen sillä aikaa kun äiti sovitti satuloita yhdelle toiselle ponille. Sieltä kun oltiin lähdössä, meinasi Essin kissa MAURI tulla väkisin meidän mukaan. Kuva alla... :D
Elmerin ratsastin niin myöhään hämärässä, ettei sitä saanut enää kuvattua. Terhi ratsasti samalla Topin. Tänään käytiin kolmestaan äitin ja Terhin kanssa maastossa Unskilla, Topilla ja Elmerillä. Ja sit tosiaan leivottiin, kun Terhillä oli vähän aikaa sitten 17v synttärit niin sille tehtiin kakkua. :)

Mauri:
VIDEOO:
Tässä siis Napo:Ja tässä Hans:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti